CURTIS STIGERS & DR BIG BAND HÆDRER FRANK SINATRA PÅ NYT LIVE ALBUM ‘ONE MORE FOR THE ROAD’

På det nye album ‘One More For The Road’ bringer Curtis Stigers to verdener sammen med old-school pop og big band jazz, når han fortolker ægteskabet mellem Frank Sinatra og Count Basie Orchestra, som opstod for 50 år siden, på Sands Hotel og Casino i Las Vegas og blandt andet resulterede i ‘Sinatra at the Sands’.

 ‘One More For The Road’ er indspillet live i København med DR Big Band og hver sang er håndplukket af Stigers selv, for at fejre 50 års jubilæet og hædre en af sine største musikalske helte. Med en perlerække af hitsingler, millioner af solgte albums og en 25-årig karriere, der har rørt alle kontinenter og næsten alle genrer, har Curtis Stigers omdefineret opfattelsen af moderne jazz.

Den energiske singer/songwriter/saxofonist optræder jævnligt live, hvilket tager ham forbi alt fra koncertsale til festivaler og til jazz-klubber lige fra Moskva og hele vejen til Manhattan. Den ene nat ledsaget af sin kvartet, den næste af orkester eller big band. Stigers synes at være den sjældne artist, der ikke har tilladt successen at påvirke sin musik eller selvfølelse. Han er født i Hollywood og opvokset i Boise. I dag er Stigers bosat hvor end koncerterne fører ham hen og hvert et ledigt minut, bruger han i sin hjemby i Idaho. Ét sted, hvor han kan bruge tid med sin datter og “leve et rigtigt liv”, som han selv udtaler. Og udover kvalitetstiden med datteren, giver de blå bjerge og grønne marker Stigers overskud til at skrive og opdage de sange han ønsker at fortolke i fremtiden.