Iggy Azalea går nye veje med ‘Mo Bounce’

 

 

Den australske rapper Iggy Azalea, der blandt andet er kendt for smash hittet ’Fancy’ og en fremtræden popo, udgiver i dag sin nye single ’Mo Bounce’. Singlen er den første udgivelse, fra hendes kommende album ’Digital Distortion’, der kommer efter en længere album pause.  ’Mo Bounce’ viser en helt ny side af Iggy Azalea, der tager nye chancer og dermed også endnu engang beviser hun ikke er bange for at tænke ud af boksen.

IggyAzalea_MoBounce_Cover 

Iggy Azalea cementerede sit navn, da hun for tre år siden udgav albummet ’The New Classic’ med sommerhittet ’Fancy’. Nu er der nyt fra den anerkendte rapper, der efterhånden også har markeret sig som lidt af en twerker, der bestemt ikke er bange for at vise sin booty frem.

 

’Mo Bounce’ tager publikum i en ny retning, hvilket viser at den 24-årige rapper godt tør tage chancer og gå andre veje. Ligeledes viser Iggy Azalea, at hun ikke er bange for at være kontroversiel og provokerende i sin fremtræden, som når sangen fx starter med ”Mo Bounce in the motherfucking house” og når Iggy Azeleas aldeles velformet bagparti, fylder store dele af coverbilledet.

 

Den kvindelige rapper, der er blevet nomineret til fire grammy’s, har tidligere samarbejdet med andre store navne som Rita Ora og Ariana Grande, men hvad der bliver af samarbejder på hendes længeventede udgivelse af ’Digital Distortion’ er endnu uvist.

 

Iggy Azalea, hvis borgerlige navn er Amethyst Amelia Kelly, er oprindeligt født i Sydney, men flyttede i en alder af 16 år til USA for at opnå sin drøm om at blive hip hop musiker. Musikvideoen til ’Mo Bounce’ er skudt i Hong Kong og instrueret af Lil Internet, der tidligere har samarbejdet med Beyonce. Videoen udkommer i morgen fredag den 24. marts.

 

Lyt til ’Mo Bounce’ her: https://IggyAzalea.lnk.to/MoBounce

 

For mere info, kontakt venligst:

 

Nikoline Mira Schmidt Helsbro

International Product & Promotion Assistant | Universal Music Denmark

Dronningensgade 68, 1. | DK-1420 Copenhagen K

Mobile (+45) 28 15 14 18 | [www.universal.dk]www.universal.dk