Universal Music Denmark

Nyheder

aura

Aura er aktuel med sit tredje album

‘Cant’ Steal the Music’ er titlen på det længe ventede tredje album med Aura, der udkommer i dag.

Den danske sangerinde og sangskriver glæder sig til, at publikum i ind- og udland skal høre de 11 numre på albummet, som hun kalder for sit hidtil mest personlige.

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. ‘Can’t Steal the Music’ er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

Albummet er blevet til i både Danmark, Nepal og Storbritannien. Efter at hun havde skrevet på nogle af sangene i et musikrum hos nogle venner på Fyn, tog hun til London.

I de legendariske Rak Studios i London tilbragte Aura tre måneder med at skrive sange og indspille sammen med den engelske producer og mercury prize vinder Jonathan Quarmby.

I et kloster i Himalaya i dyb tavshed, begyndte musikken til “Can’t steal the music” også at finde vej og det gav hende den sidste inspiration til at lave et album, hvor hun i fortællende sange tager afsæt i sine egne følelser og udtrykker sig musikalsk på en måde, der blander noget jordnært og tidløst med musik anno 2017.

»Det er et album, som har en gammel sjæl i en ung krop. Og det er sange, der er skrevet, da jeg efter en forlist kærlighedshistorie skulle samle mig selv op og finde fodfæste i tilværelsen igen. For mig er ‘Cant’ Steal the Music’ en personlig sejr«.

Aura  har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’ ‘Song for Sophie’  ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1, på hitlisterne med 2 udgivelser.

Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse.  I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun ‘Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.

Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det  ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.

Som hun siger:

»For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.

LYT HER

HENT PRESSEFOTOS HER

For mere information kontakt

Salli Mortensen

Manager & Personlig Publicist

Ewaldsgade 9

2200 København N

Mobil: +45 31 12 7 9 13

shania

SHANIA TWAIN ANNONCERER NYT ALBUM ‘NOW’

SHANIA TWAIN ANNONCERER NYT ALBUM ‘NOW’
NY SINGLE “LIFE’S ABOUT TO GET GOOD” UDE NU
SHANIA-TWAIN-ALBUM-COVER-NOW-HIres_10x10_PRINT
Den globale superstjerne og country dronningen, Shania Twain, annoncerer i dag sit nye album ‘Now’, som udkommer den 29. september. Tre årtier inde i hendes historiske karriere, som den mest sælgende kvindlige country artist, vender Shania nu tilbage med sit femte album siden 2002. Modsat tidligere agerer Shania som eneste sangskriver på albummet ’Now’ og derudover har hun også en finger med i produktionerne som co-producer.
 
Lyt til “Life’s About To Get Good” HER.
 
Udover nyheden om det kommende album, åbner “Country Music Hall of Fame and Museum” senere på måneden deres Shania udstilling, som er en del af deres 50 års jubilæum. Udstillingen indeholder nogle af Shanias ikoniske outfits fra ”Man! I Feel Like a Woman!” musikvideoen og hendes mindeværdig outfit fra Super Bowl 2003.
 
‘Now’ kan forudbestilles digitalt hos iTunes og fysisk hos imusic.
 
Shania er den første og eneste kvindlige artist til at modtage CMT’s “Artist of a Lifetime Award”. Hun har ydermere modtaget en ”Icon Award” ved Billboard’s ”Women in Music” ceremoni. Shanias hit inkluderer “Any Man of Mine”, “That Don’t Impress Me Much”, “You’re Still the One” og “Man! I Feel Like A Woman!”.
 
 
 
Emil Sprange
US Product & Promotion Manager | Universal Music Denmark
Dronningensgade 68, 1. | DK-1420 Copenhagen K
Mobile (+45) 42 14 48 78 | www.universal.dk
 
Please consider the environment before printing this e-mail
killers

The Killers udgiver ny single “The Man”

I got gas in the tank

I got money in the bank

I got news for you baby, You’re looking at The Man….

The Killers udgiver ny single “The Man”, hvilket er første smagsprøve på bandets længeventede femte album. Singlen præmierede tidligere i aftes som “Hottest Record In The World” på Annie Macs show på BBC Radio 1.

Lyt til singlen HER

 The Man” er første single fra bandets snart-færdige femte album og er første nye materiale siden albumudgivelsen ‘Battle Born’ i 2012. Singlen er indspillet sammen med produceren Jacknife Leeunder albumsessions i Las Vegas og Los Angeles. 

Frontmanden, Brandon Flowers, der er kendt for sin evne til at male stemmningsfyldte billeder af amerikaneres småbyliv, vender denne kvaltitet indad med singlen “The Man”. Flowers ser tilbage på sit yngre jeg, ”Brandon Flowers”, personaen fra det Grammy-nominerede debutalbum ’Hot Fuss’ og forener denne karakter med den mand han er nu.

The Killers headliner festivaler rundt i Europa til sommer og den 22. juni spiller de som et af hovednavnene i Tusindårsskoven når Tinderbox Festival løber af stablen.

22-06-17:         Odense, Danmark // Tinderbox Festival

24-06-17:         Athen, Grækenland // Ejekt Festival

29-06-17:         Seinäjoki, Finland // Provinssirock Festival

01-07-17:         Norrköping, Sverige // Bravalla Festival

05-07-17:         Novi Sad, Serbien // Exit Festival

07-07-17:         Bilbao, Spanien // Bilbao BBK Live Festival

08-07-17:         London, England // British Summer Time Hyde Park

04-08-17:         Chicago, IL // Lollapalooza

06-08-10-17:   Austin, TX // Austin City Limits

13-15-10-17:   Austin, TX // Austin City Limits

20-22-10-17:   Phoenix, AZ // Lost Lake Music Festival

27-29-10-17:   New Orleans, LA // Voodoo Festival

http://www.thekillersmusic.com/showtime

www.instagram.com/thekillers

www.twitter.com/thekillers

Emil Sprange

US Product & Promotion Manager | Universal Music Denmark

Dronningensgade 68, 1. | DK-1420 Copenhagen K

Mobile (+45) 42 14 48 78 | www.universal.dk

presse-halsey

Stjerneskuddet Halsey er tilbage med ny single

Hendes rigtige navn er Ashley Nicolette Frangipane – pigen fra New Jersey, der i en alder af blot 19 år udsendte sit debutalbum ’Badlands’. Nu er hun snart klar med et nyt album og i morges dansk tid, kom første udspil – singlen ’Now Or Never’ med en tilhørende musikvideo. Og som om der ikke var nok nyt på tapetet fra den nu 22-årige Halsey, så blev hun i dag også offentliggjort, som et af navnene til årets Roskilde Festival.

Hun storhittede med ’New Americana’, der herhjemme blandt andet blev P3’s Uundgåelige, hun blev normineret til en grammy, mens Billboard magazine, Forbes ogMTV var hurtige til at udråbe hende til ’The Voice og her generation’, men hvis man spørger Halsey selv, er hun stadig bare Ashley Nicolette Frangipane – en ’New Jersey Teen’, der flygtede fra et kaotisk liv i forstaden til et liv i New York, der stod på digtskrivning sideløbende med hun skrabede penge ind til koncerter og pizzaslices.

Halsey gik fra at oploade sine sange på SoundCloud, til at udgive sit første album ’Badlands’ og lige pludselig skete der mange ændringer for den unge artist, der blandt andet optrådte til Nobel pris ceremonien i Norge og træk streams i massevis. Trods sin unge alder, har Halsey altså allerede etableret sig ret solidt i musikbranchen og der er lagt i ovnen til endnu mere godt fra den unge amerikaner, med de irske og afroamerikanske rødder, med singlen ’Now Or Never’. Singlen bærer tydeligt præg af den unge sangerinde selv skriver sine tekster – med sit eget liv som inspirationskilde, ligesom singlen også vidner om en sangerinde, der er vokset betydeligt siden debutalbummet.

’Now Or Never’ er første udspil fra Halsey’s kommende album ’Hopeless Fountain Kingdom’, der blev afsløret på en lidt usædvanlig måde –  i form af en global USB-skattejagt. For en måneds tid siden, meldte Halsey ud, at når hun var klar til at afsløre detaljerne om sit kommende album, så skulle fansene selv finde det – det skulle vise sig hun mente det helt bogstaveligt. Ni pistolformede USB-stiks, med instruktioner og billeder, blev gemt i ni forskellige storbyer. Halsey udsendte efterfølgende et tweet med et link, der afslørede, hvor de ni USB-stiks lå – den fan, der først fandt frem til et af USB-stikkene, kunne altså afsløre coveret til ’Hopeless Fountain Kingdom’. Skattejagten, kan næppe overraske nogle – Halsey har tidligere vist at hun elsker, at være i dialog med sine fans, fx ved en intim lyttesession i London.

Albummet udkommer 2. juni – indtil da kan vi nyde Halseys smukke stemme på ’Now Or Never’ og ligeledes i videoen, som Halsey selv kalder ’My directorial debut’. Videoen vidner om, hvordan Halsey har ladet sig inspirere af Shakespears univers, med en direkte parallel til kærlighedshistorien om Romeo og Julie.

LYT HER

Link: https://youtu.be/kzQTc0-iBX8

suspekt-presse

Suspekt offentliggør efterårstour: De suspekte spillemænd er klar til de danske landeveje

I februar udgav Suspekt deres sjette og yderst anmelderroste album ’100% Jesus’. Et album som endnu engang stadfæstede bandets dominerende rolle på den danske hip hop scene og ikke mindst evnen til stadig at kunne forny sig selv. I kølvandet på tre komplet udsolgte koncerter i Aarhus, København og Aalborg melder den eftertragtede trio sig nu klar til at lægge Danmark ned med en efterårstour – startskuddet lyder i hjembyen Albertslund.

Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen – trioen bag det snart 20 år gamle hip hop band, har over de sidste to uger spillet for fulde huse i henholdsvis Aarhus, København og Aalborg. Koncerterne, der alle høstede flotte anmeldelser og fik glassene til at dirre blandt publikum, har givet bandet blod på tanden til at trille ud med tourbussen endnu engang – og ifølge Suspekt selv, bliver der ikke skruet ned for energiniveauet, når bandet drager på tour til efteråret.

– Vi glæder os sindssyg meget til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse, at komme ud på de danske landeveje – det er der Suspekt blev skabt og der vi hører til, hvilket også er grunden til, at vi betragter os selv som spillemænd, i ordets egentlig forstand, siger Emil Simonsen og fortsætter

– Vores benzin er at komme ud til koncerterne, møde vores fans og blive en del af stemningen. Vi har stor respekt for de mindre spillesteder og alle de mennesker der med stor dedikation og kærlighed til musikken, sørger for at musik som vores kommer ud til alle i det danske land – vi er stolte over, hvor vi er i dag, men det er ikke noget vi tager for givet og det kommer vi til at hylde på vores efterårstour.

Når Suspekt kommer til byen
Touren starter i Suspekts hjemby Albertslund, med en allerede udsolgt koncert den 27. oktober og den netop annoncerede ekstra koncert dagen. Efterfølgende skal de tre garvede hiphoppere stå på scenen til lige knap 20 koncerter rundt i hele Danmark. Men selvom bandet har været i gang i mere end 18 år, er begejstringen over endnu en tour på ingen måde svindende – tværtimod;

– Når vi tager på tour til efteråret, har ’100% Jesus’ været ude i et stykke tid og vi glæder os altid til at se, hvilke numre publikum har fået et forhold til. Det er for fedt at mærke den stemning de giver! Man kan forstille sig, at det bliver en lang og flot sommer med masser af natteroderi i teltene rundt omkring på årets festivaler – så mon ikke, at der er en oplevelse eller to at synge med på, når det igen er blevet mørkt og koldt og Suspekt kommer til byen, siger Andreas Bai-Duelund.

Søndagsbarn eller Kinky Fætter  
Nøgne nonner, slavedrenge og shots serveret i stilletter – det kan være svært at forudsige præcis, hvad der sker til en Suspekt koncert, men én ting er sikkert – når man forlader koncerten, er man et skridt tættere på de tre drenge fra Albertslund. Omdrejningspunktet for efterårstouren har også været et ønske fra bandets side, om at komme et skridt tættere på deres fans og på en lidt anden måde en vanligt. Det ønske bliver nu realiseret gennem et samarbejde med streaminggiganten Spotify, som har resulteret i et helt unikt Suspekt univers.

– Vi har sammen med Spotify udviklet en skør ide, der har været på tegnebrættet længe. I bund og grund handler det om, at dine lyttevaner afslører, hvilken type Suspekt supporter du er; er du eksempelvis et Søndagsbarn, Proletar, Søn Af En Pistol eller en beskidt Kinky Fætter. Det gør det muligt for os at se, hvilket hit der er det største i lige præcis den by vi er på vej til. Det rykker os et skridt tættere på vores fans og hvem ved, måske kan det endda få indflydelse på hvilke numre vi spiller hvor… Vi håber selvfølgelig på, at der er flest, som er drønhamrende liderlige, så vi kan få smidt tøjet undervejs, siger Emil Simonsen.

Gammelt bagkatalog og nyt familiemedlem
”Væk med hotellerne” – sådan skal det være, hvis man spørger drengene selv. De har nemlig planer om en efterårstour, der i sandheden omfavner essensen i tourlivet, ved at droppe hotellerne og udelukkende bo på bussen undervejs.

-Vi planlægger at tage en masse udstyr med, så vi også kan lave musik undervejs og fange stemningen. Kan det lade sig gøre, kan mirakler muligvis opstå, både før, efter og under en koncert, siger Rune Rask og fortsætter

– Vi har efterhånden opbygget os et mastodontisk bagkatalog af slagere, så det bliver svært at sortere i hvilke numre, der skal have en plads på banen, når der kridtes op til kamp.

Trods et gammelt bagkatalog, har Suspekt flere gange bevist, at de ikke er bange for at forny sig selv og der er da også noget helt nyt på tapetet, når tourbussen ruller afsted til efteråret – som Suspekt selv beskriver det, har de nemlig fået et nyt familiemedlem i form af guitaristen Jakob Nyholm.

– Jakob har tuneret i 8 år med metalbandet Hatesphere, så han har en del erfaring og vildskab, som vi tænker passer lige ind i bamseøjet på Suspekt familien. Jakob startede faktisk som vores baggearsmand sidste sommer, så da vi måtte vinke farvel til Vodkalars, som spillede spaden før, faldt valget helt naturligt på Jakob. Han kender jo til alle tosserne og er i forvejen sovset godt og grundigt ind i vores grusomheder, afslutter Rune Rask.

HVILKEN SUPPORTER ER DU – FIND UD AF DET HER

Link: https://100procent-suspekt.dk/

For mere information kontakt Wiebke Averbeck
International Product & Promotion Manager | Universal Music Denmark
Dronningensgade 68, 1. | DK-1420 Copenhagen K
Mobile (+45) 61 30 93 01 | www.universal.dk

pressebillede

Få en forsmag på M.I.L.K’s kommende debut EP med singlen “When You Feel Good”

“Håbet er at musik kan være mere end mp3 filer, streams, statistikker og internet, internet, internet”. Sådan forklarer M.I.L.K. sin kommende debut EP, som udover 6 sange også indeholder 6 musikvideoer, en fysisk videoinstallation, og en audiovisuel udstillingstour med stop i større byer iEuropa. M.I.L.K.’s længeventede debut EP ’A Memory of a Memory of a Postcard’ udkommer den 12. maj, men allerede idag kan du høre første single “When You Feel Good”, som er første udgivelse siden M.I.L.K. underskrev sin nye internationale aftale med pladeselskabet Capitol Records.

Emil Wilk, som er manden bag M.I.L.K., er baseret i København, og har på rekordtid slået sit navn fast blandt indflydelsesrige musikmedier verden over og taget blogosfæren med storm. Med en lyd, der bliver sammenlignet med elektroniske funk- og soulinspirerede artister som Jungle, Rhye og Jai Paul er M.I.L.K.’s internet-udgivelser blevet samlet op af store internationale medier som NME, SPIN og Apple Music’s Zane Lowe, der enstemmigt har udråbt M.I.L.K. til et af de navne man skal følge. En hype der sidenhen har fået radiostationer rundt omkring i Europa til at samle M.I.L.K.’s internet-udgivelser op og resulteret i over 2 millioner streams på diverse streaming platforme (Spotify, Apple Music etc.).

På live fronten overraskede M.I.L.K. de fleste sidste år på både Spot Festival iÅrhus og By:Larm i Oslo, hvilket udløste billet til Roskilde Festival, Trailerpark og flere andre sommerfestivaler. M.I.L.K. er dog stadig lidt af et mysterium for de fleste, da vi indtil nu kun har fået fornøjelsen af 2 singler udover de anmelderroste soundcloud-udgivelser. Men det bliver der heldigvis lavet om på nu med M.I.L.K.’s debut EP “A Memory of a Memory of a Postcard”.

Alt-eller-intet
M.I.L.K. har længe boblet under overfladen, men har som bekendt ventet med at udgive indtil nu på trods af den enorme hype og flere europæiske festivaller og koncerter. Omkring beslutningen om at vente siger M.I.L.K.:

“Det har været en ret lang proces frem imod at finde det rigtige label setup, som forstod ambitionen om at lave pop uden nødvendigvis at skrue ned for kvaliteten. Der er så sindsyg mange kompromisser i musikverdenen, så lige fra begyndelsen af, var min manager og jeg enige om altid at køre efter en alt-eller-intet-mentalitet. På mange måder jo en fuldstændig doomed plan, så det er selvfølgelig vanvittigt fedt, at jeg nu har fundet et hjem for min musik hos folkene fra Capitol Records/Universal i Europa og Interscope i USA.“

Ep’en er blevet til gennem det sidste år ved siden af M.I.L.K.’s arbejde indenfor det visuelle felt, hvor han har instrueret musikvideoer og udviklet projekter for folk som Blondage, Liima, Reptile Youth og Soleima – en visuel baggrund som er tæt forbundet med M.I.L.K.’s kreative proces med at skrive og producere sange. M.I.L.K. forklarer således:

“Når jeg skriver mine sange starter jeg altid fra noget visuelt. Tit er det en form for mental scene eller et scenarie, som jeg prøver at indfange og nuancere igennem musikken. Det hjælper mig til at finde det rigtige rum for sangen. Og så hjælper det mig når jeg arbejder sammen med nye producere. For mig er musik enormt svært at beskrive, hvorimod en scene eller et mentalt rum er langt nemmere at sætte ord på og blive enig om – specielt hvis man arbejder med folk fra en anden musikalsk baggrund eller kultur. Derfor laver jeg for det meste moodboards osv med visuel inspiration, som jeg så sætter mine producere og samarbejdspartnere ind i. Jeg tror det er et levn fra mit arbejde med film og dokumentar, men det virker for mig.”

Første single “When You Feel Good” er ude idag.
Debut ep’en “A Memory of a Memory of a Postcard” udkommer den 12. maj.

Se mere om M.I.L.K’s visuelle EP på http://m-i-l-k.link/

LYT HER

FOR MERE INFORMATION KONTAKT Wiebke Averbeck
International Product & Promotion Manager | Universal Music Denmark
Dronningensgade 68, 1. | DK-1420 Copenhagen K
Mobile (+45) 61 30 93 01 | www.universal.dk

pop

L.I.G.A UDGIVER POP EP

”Popmusik er det vi lever og ånder for” – L.I.G.A

Lyt til POP her

Foråret er over DK, og L.I.G.A spiller den lunere årstid ind med en EP der er gennemsyret af alt det duoen står for.
Titlen er POP. Det samme er navnet på EP’ens titelnummer, der sparker det hele i gang på en måde som kun L.I.G.A formår det.

”Vi startede på EP’en tilbage i vinteren 2015, og har nok lavet omkring 80 sange, før vi endelig besluttede os for hvilke seks sange der skulle med på POP”.

 

Det sidste halvandet år har budt på utallige timer i studiet for Nicky og Ihan. EP’en har været halvandet år undervejs, hvilket har betydet en unik mulighed for løbende at teste det nye materiale af på deres dedikerede fans.

Og det er, ifølge Nicky og Ihan, en luksus som de ikke har prøvet før.
Det er en instant og ærlig feedback du får fra dit publikum – på godt og ondt.

Rejsen omkring EP’en, har bragt Nicky og Ihan rundt i mange forskellige studier, og der er blevet krydset veje med bl.a. Basim, og produceren Kewan, som har lavet hits for navne som Hasan Shah og Gili.
På nummeret, Ik Mer At Gi får Nicky og Ihan hjælp af Shaka Loveless, som er en ven og sparingspartner som de begge holder meget af.

Vi havde fornøjelsen af at være support på hans tour det år vi debuterede. Det er ret sjovt at gå fra at være mega starstruck, til at sidde i et studie og arbejde med ham”, fortæller Nicky.

”Vi glæder os til at høre vores fans synge med på vores nye sange – det er det vildeste når man udgiver ny musik”.

Lige nu har L.I.G.A  flere ting de ser frem til.

Deres trofaste band er samlet i øveren, og de nye sange gøres klar til deres forestående live-sommer, som tager Nicky og Ihan rundt i DK.

L.I.G.A LIVE

 

21/04/17 : Tivoli Friheden, Aarhus

23/04/17 : Bakken, Klampenborg

27/05/17 : Kilen Rock, Struer

02/06/17 : Ålborg, Gl. Torv.

09/06/17 : Haze Over Haarum, Harboøre

28/06/17 : Vilde Vulkaner, Vordingborg

30/06/17 : Tunø Festival

29/07/17 : Varde Open Air

11/08/17 : SMUKFEST, Skanderborg

19/08/17 : Morsø Festival

Pressefotos og EP-cover kan hentes her.

For mere info, kontakt:

Christina Saxford Lohse

Product Manager | Universal Music Denmark

Dronningensgade 68, 1. | DK-1420 Copenhagen K

Mobile (+45) 21 21 64 02 | www.universal.dk

katie-keller

KATIE KELLER // JEG SAGDE DET // 24.03

KATIE KELLER KLAR MED NY SINGLE
 
Hun brød frem med den tunge feature, Bai-D på debutsinglen, Eller Ik. Et år senere, er Katie Keller tilbage – klar til igen at blande sig på den danske musikscene.
 
Se musikvideoen til tracket.


Jeg Sagde Det er skrevet som et slags modsvar til hvad der forventes af kvinder i musikbranchen.
 
”Man bliver ofte rigtig hårdt bedømt når man bryder ud af den ”kvindelige” skal, og siger ting der måske er lidt ude for normen når man er kvinde.
Processen omkring det her track, har genlært mig at stå inde for alt jeg gør og siger, og jeg håber at folk fanger, at det også er sangens overordnede budskab”.
 
Katie Keller glæder sig uden tvivl til at få det her track ud og leve, og lover at vi ikke igen skal vente et år på mere musik.
 
”Vi har nogle rigtig stærke singler på vej. Min producer og jeg er for alvor begyndt at stole på vores idéer, og kører hårdere på end nogensinde før.
Jeg drømmer om at lave et album jeg kan være stolt af, og synes det ser realistisk ud lige nu. Der sker rigtig mange gode ting i studiet, og det hele er meget spændende lige nu”.
 
2017 byder på masser af musik, og så ser Katie selv frem til et år hvor hun kan udvikle sig som artist.
Ifølge hende selv, glæder hun sig til et produktivt forår, og en lang sommer med musik, kærlighed og kolde øl.
 
 
For mere info:
 
Christina Saxford Lohse
Product Manager | Universal Music Denmark
Dronningensgade 68, 1. | DK-1420 Copenhagen K
Mobile (+45) 21 21 64 02 | www.universal.dk
iggy

Iggy Azalea går nye veje med ‘Mo Bounce’

 

 

Den australske rapper Iggy Azalea, der blandt andet er kendt for smash hittet ’Fancy’ og en fremtræden popo, udgiver i dag sin nye single ’Mo Bounce’. Singlen er den første udgivelse, fra hendes kommende album ’Digital Distortion’, der kommer efter en længere album pause.  ’Mo Bounce’ viser en helt ny side af Iggy Azalea, der tager nye chancer og dermed også endnu engang beviser hun ikke er bange for at tænke ud af boksen.

IggyAzalea_MoBounce_Cover 

Iggy Azalea cementerede sit navn, da hun for tre år siden udgav albummet ’The New Classic’ med sommerhittet ’Fancy’. Nu er der nyt fra den anerkendte rapper, der efterhånden også har markeret sig som lidt af en twerker, der bestemt ikke er bange for at vise sin booty frem.

 

’Mo Bounce’ tager publikum i en ny retning, hvilket viser at den 24-årige rapper godt tør tage chancer og gå andre veje. Ligeledes viser Iggy Azalea, at hun ikke er bange for at være kontroversiel og provokerende i sin fremtræden, som når sangen fx starter med ”Mo Bounce in the motherfucking house” og når Iggy Azeleas aldeles velformet bagparti, fylder store dele af coverbilledet.

 

Den kvindelige rapper, der er blevet nomineret til fire grammy’s, har tidligere samarbejdet med andre store navne som Rita Ora og Ariana Grande, men hvad der bliver af samarbejder på hendes længeventede udgivelse af ’Digital Distortion’ er endnu uvist.

 

Iggy Azalea, hvis borgerlige navn er Amethyst Amelia Kelly, er oprindeligt født i Sydney, men flyttede i en alder af 16 år til USA for at opnå sin drøm om at blive hip hop musiker. Musikvideoen til ’Mo Bounce’ er skudt i Hong Kong og instrueret af Lil Internet, der tidligere har samarbejdet med Beyonce. Videoen udkommer i morgen fredag den 24. marts.

 

Lyt til ’Mo Bounce’ her: https://IggyAzalea.lnk.to/MoBounce

 

For mere info, kontakt venligst:

 

Nikoline Mira Schmidt Helsbro

International Product & Promotion Assistant | Universal Music Denmark

Dronningensgade 68, 1. | DK-1420 Copenhagen K

Mobile (+45) 28 15 14 18 | [www.universal.dk]www.universal.dk

Untitled-6

VOLBEAT annoncerer stadion turné med METALLICA og AVENGED SEVENFOLD

Volbeat har netop annonceret at de atter drager på turné med mægtige Metallica og Avenged Sevenfold. I mellem en lang række stadion shows kan bandet også opleves på en håndfuld festivaler bl.a. Carolina Rebellion og Rock On The Range.

 Volbeat der har spillet adskillige gange med Metallica i Amerika og Canada, drager ud på den største turné de nogensinde har spillet i, på den anden side af Atlanten. Turnéen starter den 10. maj på M&T Stadium i Baltimore, Maryland. Vanen tro vil det være muligt for medlemmer af bandets fanklub, Rebels + Angels at købe billetter før tid – se yderligere info på bandets hjemmeside.

 Volbeat udgav deres sjette album ”Seal The Deal & Let’s Boogie” i juni sidste år og gik ind på en fjerdeplads på den amerikanske album hitliste Billboard 200. Albummet er bakket op af to top 5 hits på Active Rock Radio ”Seal The Deal” og ”The Devil’s Bleeding Crown”, der lå nummer 1 på listen i over 10 uger. Volbeat spiller følgende steder:

07. maj | Charlotte, NC | Carolina Rebellion ^

10. maj | Baltimore, MD | M&T Stadium

12. maj | Philadelphia, PA | Lincoln Financial Field

14. maj | E. Rutherford, NJ | MetLife Stadium

17. maj | Uniondale, NY | Nassau Coliseum *

19. maj | Foxborough, MA | Gillette Stadium *

21. maj | Columbus, OH | Rock On The Range ^

03. juni | Kansas City, MO | Kansas City Rockfest ^

04. juni | St. Louis, MO | Busch Stadium

07. juni | Denver, CO | Sports Authority Field

11. juni | Houston, TX | NRG Stadium

05. juli | Orlando, FL | Camping World Stadium

07. juli | Miami, FL | Hard Rock Stadium

09. juli | Atlanta, GA | SunTrust Park

12. juli | Detroit, MI | Comerica Park

13. juli | Cadott, WI | Cadott Rockfest ^

14. juli | Oshkosh, WI | Rock USA Fest ^

16. juli | Toronto, ON | Rogers Centre

19. juli | Montreal, QC | Olympic Stadium

 ^ Festival Koncerter

*Avenged Sevenfold optræder ikke på disse datoer.

Fanklub salget starter onsdag d. 15. februar og det generelle forsalg starter fredag d. 17. februar. Volbeat spiller 11 koncerter i Europa til sommer – se alle datoer på www.volbeat.dk