Uopfordrede ansøgninger
Hvis du er interesseret i at arbejde for Universal Music, og der ikke er en relevant stilling opslået, kan du sende os en uopfordret ansøgning.

Send din ansøgning til job.dk@umusic.com.  Angiv i emnefeltet hvilken afdeling du søger job i, fx. Marketing, Promotion, Social Media, Digital Business, Fysisk salg, Administrationen eller Brand Partnerships.

Du kan se de forskellige afdelinger her.

Når du sender din uopfordrede ansøgning bliver den læst og registreres i vores cv-database og du vil blive taget i betragtning hvis der opstår en ledig stilling der matcher.

Husk også at holde dig orienteret om ledige stillinger her på siden. Du er velkommen til, at indsende yderligere en målrettet ansøgning, hvis Universal Music Denmark opslår en stilling, der matcher din profil.

Erhvervspraktikanter:
Universal Music Denmark tager ikke imod erhvervspraktikanter fra folkeskolerne. Vi er desværre ikke på nuværende tidspunkt i stand til at afsætte ressourcer så eleverne får udbytte af opholdet.

Længerevarende praktikophold:
Universal Music Denmark har ikke faste praktikpladser, men du er altid velkommen til at skrive en ansøgning. Hvis du er den helt rette kandidat vil vi forsøge at finde plads og tid til dig.
Send din ansøgning til job.dk@umusic.com og skriv ”Praktik” i emnefeltet.

Søger du praktikplads indenfor kommunikation, udvikling, dataanalyse, SEO eller videoproduktion opfordrer vi til, at du sender din ansøgning til Universal Musics digitale bureau Digital LABS. Læs mere her www.digitallabs.dk.