Social Media-praktikant søges / forår 2018

Social Media-praktikant til Digital LABS, Universal Music / forår 2018

Digital LABS er Universal Musics interne marketingbureau. Vi laver marketing, social media og content for vores danske og internationale artister.

Vi søger et SoMe-stjerneskud til foråret 2018, som er vild med at lave indhold til Facebook, Instagram og Snapchat, og som skriver fejlfrit og farverigt dansk (samt flydende emoji). Du kommer til at blive en del af vores kreative team, og vi forestiller os, at:

  • Du er vild med social media og fængende formuleringer indenfor 250 tegn.
  • Du har en holdning til hvilken gif der er passende hvornår – og hvis den ikke findes laver du den selv.
  • Du interesserer dig for tendenser, memes, og trends
  • Du elsker musik.

Til gengæld kan vi garantere, at du kommer ud på den anden side som mini-specialist med stor indsigt i hvordan man arbejder strategisk med sociale medier og indholdsproduktion i musikbranchen. Vi kommer bl.a. til at lære dig om:

  • Community management.
  • Forskellige målgrupper og strategisk planlægning af indhold til dem.
  • Hvilke kreativer der har størst effekt på de forskellige platforme.
  • Hvor man bedst Snapper fra en koncert.

Det er en bonus, hvis du ved lidt om videoredigering og undertekster – eller i hvert fald er frisk på at lære det. Praktikperioden er ulønnet og løber 3-6 måneder alt efter din studieordning. Vi forventer, at du kan lægge minimum 30 timer om ugen det meste af perioden.

Hvis du er interesseret, så send en kort ansøgning og nogle eksempler på dit arbejde til job.dk@umusic.com med ”SoMe-praktikant” i emnefeltet

Ansøgningsdeadline er d. 15. november, men samtaler foregår løbende.

 

Om Digital LABS
Digital LABS er Universal Musics interne bureau. Afdelingen består af kreative, media planners, social media managers, web & app-udviklere, AD’ere, analytiker og et video-team.

Om Universal Music
Universal Music Denmark er Danmarks største musikselskab. Vi holder til på Christianshavn i København og er forankret i Universal Music Group.

Læs mere på www.universal.dk // www.digitallabs.dk