Video-praktikant søges / forår 2018

Video-praktikant til Digital LABS, Universal Music / forår 2018

Digital LABS er Universal Musics interne marketingbureau. Vi laver marketing, social media og content for vores danske og internationale artister.

Vi søger nu en praktikant til foråret 2018, der skal hjælpe med at producere indhold til vores artisters kanaler og vores egne social media-platforme.

Det vil primært dreje sig om videoindhold, men der kan også være web-projekter, grafiske produktioner og andre primært visuelle opgaver, der skal løses. Solid erfaring med at filme og arbejde i Adobe Premiere Pro eller Final Cut er et must. Kendskab til Photoshop, After Effects, Audition samt andre Adobe-programmer er en fordel.

Vi forventer, at du kommer med gode idéer og evnen til at arbejde selvstændigt. Vi er et lille team, så du får masser af ansvar, men vi sørger for, at du også får coaching og feedback på alt, hvad du producerer.

Vi tilbyder dig, at blive en vigtig brik i udviklingen af nogle af de største musikeres karrierer, og vi garanterer, at du kommer ud på den anden side som mini-specialist med stor indsigt i hvordan man arbejder strategisk med kreativ indholdsproduktion.

Praktikperioden er ulønnet og løber 3-6 måneder alt efter din studieordning. Vi forventer, at du kan lægge minimum 30 timer om ugen det meste af perioden.

Hvis du er interesseret, så send en kort ansøgning og nogle eksempler på dit arbejde til til job.dk@umusic.com med ”Video-praktikant” i emnefeltet.

Ansøgningsdeadline er d. 15. november, men samtaler foregår løbende.

 

Om Digital LABS
Digital LABS er Universal Musics interne bureau. Afdelingen består af kreative, media planners, social media managers, web & app-udviklere, AD’ere, analytiker og et video-team.

Om Universal Music
Universal Music Denmark er Danmarks største musikselskab. Vi holder til på Christianshavn i København og er forankret i Universal Music Group.

Læs mere på www.universal.dk // www.digitallabs.dk